• Adres: Alfred Nichelsstraat 6 te 9300 Aalst
  • Tel: 053 43 93 34

Menu

Cucina Italiana Artiganale

To share

SNIJPLANKANTIPASTI (2personen)
Snijplank met diverse charcuterie ‘made in Italy’
SNIJPLANK GERIJPTE HAM ‘CULATELLO’ en RICOTTA (2 personen)
24 maand gerijpt (beste rauwe ham uit Italië) / verse ricottakaas
FOCACCIA AL ROSMARINO
Krokante focaccia met rozemarijn, fleur de Sel, olijfolie extra vierge (ideaal in combinatie met onze snijplanken)
ARANCINI AL RAGOUT DI MANZO / VELLUTATA DI POMODORO
Krokante risottoballetjes van rundsragout en mozzarella met een crème van San Marzano-tomaten
ARANCINI Al SPINACI / VELLUTATA DI POMODORO
Krokante risottoballetjes van spinazie en mozzarella met een crème van San Marzano-tomaten
BRUSCHETTE PARMA
Getoast brood / parmaham / rucola / tomaat / parmezaan
BRUSCHETTE CLASSICA
Getoast brood / tomaat / basilicum / olijfolie extra vierge
BRUSCHETTE VITELLO TONNATO
Getoast brood / kalfsvlees / kappers / tonijnmayo
BRUSCHETTE ‘AGLIO E POMODORINO’
Getoast brood / look / rucola / snoeptomaat / parmezaan
BRUSCHETTE SALMONE E RICOTTA
Getoast brood / gerookte zalm / ajuin / verse ricottakaas

Antipasti - voorgrecht

BARBABIETOLA
Fijngesneden rode biet (bio) / olie extra vierge/ granaatappel / parmezanschilfers / noten / ‘oude’ balsamico azijn DOP
CARPACCIO Dl MANZO
Fijngesneden gemarineerde rundsfilet / rucola / parmezanschilfers / olie extra vierge / gedroogde tomaat / getoaste pijnboompitten
VITELLO TONNATO
Fijngesneden gebakken kalfsvlees / tonijnsaus Taggliasche olijf / appelkappers
PARMIGGIANA DI MELANZANE
Millefeuille van aubergines / creme van San Marzano-tomaat /parmezanschilfers / basilicum
BURRATA E POMODORO TRICOLORE
Verse burratakaas / trilogie van snoeptomaatjes / olie extra vierge / basilicum
POLPO
Fijngesneden gemarineerde poulpo / olie extra vierge / citroen / jeneverbes / selder
CALAMARI FRITTI
Gefrituurde verse calamari / peterselie tartaarsaus

Le nostre pasta - deegwaren

CANNELLONI BOLOGNESE gevuld met ricottakaas / bolognése saus
RAVIOLI AL SALMONE gevuld met zalm en ricotta
RAVIOLI SPINACI E RICOTTA gevuld met ricotta en jonge spinazie
RAVIOLI TARTUFO
gevuld met ricottakaas / eekhoorntjesbrood / truffelpesto
PACCHERI CON POLPETTE TOSCANE
tomatencrème / Toscaanse rundsballetjes
PACCHERI FUNGHI E SALSICCIA
paddestoelen / salsiccia (verse worst) uit Umbrië / ricotta
PACCHERI FRUTTI Dl MARE
zeevruchten / gamba / scampi / snoeptomaat / look
PENNE Al FORMAGGI
Gorgonzola DOP / Taleggio DOP/ parmezaan DOP
PENNE ALL’ARRABBIATA
look / creme van San Marzano-tomaat / pikant
PENNE ALL’AMATRICIANA
creme van San Marzano-tomaat / ajuin / spek
PENNE AL SALMONE
zalm / platte peterselie / room
PENNE AL NORMA
aubergines / creme van tomaat / verse ricotta
SPAGHETTI AL BOLOGNESE crème van tomaat / gehakt
SPAGHETTI ALLA CARBONARA  room / spek / ei
SPAGHETTI ALLE VONGOLE
venusschelpen / snoeptomaat / look / platte peterselie

Pizza Classica

MARGHERITA
Fior di latte mozzarella / San-Marzano-tomaten / basilicum / origano
MORTADELLA
Fior di latte mozzarella / burrata / mortadellaham / pistache / origano
FUNGHI
Fior di latte mozzarella / San-Marzano-tomaten / basilicum / champignons / origano
PROSCIUTTO
Fior di latte mozzarella / San-Marzano-tomaten / basilicum / Italiaanse ham / origano
SALAME
Fior di latte mozzarella / San-Marzanotomaten / basilicum /
spianata Calabra (top salami uit Calabria) / origano
HAWAI
Fior di latte mozzarella / San-Marzano-tomaten / basilicum / ananas / Italiaanse ham / origano
QUATTRO STAGIONE
Fior di latte mozzarella / San Marzano-tomaten / basilicum / Italiaanse ham / champignons / artisjokken / taggiasche olijven / origano
N0RVEGESE
Fior di latte mozzarella / San Marzano-tomaten / basilicum / gerookte zalm / rode ajuin / origano
SICILIANA
Fior di latte mozzarella / San Marzano-tomaten / basilicum / taggiasche olijven / ansjovis / look / parmezaan / origano
FRUTTI DI MARE
Fior di latte mozzarella / San Marzano-tomaten / basilicum / zeevruchten / gamba / langoustine / scampi / look / origano / zeekraal
SCAMPI
Fior di latte mozzarella / San-Marzano-tomaten / basilicum / scampi / look / origano
MARIA
Fior di latte mozzarella / champignons / Parmaham / snoeptomaat / parmezaan / rucola / origano
GIULIANO
Fior di latte mozzarella / San-Marzano-tomaten / basilicum / rode ajuin / speck uit alto Adige / rucola / origano
VEGETARIANA
Fior di latte mozzarella / san-marzanotomaat/champignons/paprika/spinazie/artisjokken
CARPACCIO
Fior di latte mozzarella / San-Marzano-tomaten / basilicum / fijngesneden rundsvlees / rucola / parmezaan / origano
Al FORMAGGI
Fior di latte mozzarella / verschillende Italiaanse kazen
CALZONE
Toegevouwen pizza met Fior di laffe mozzarella /San-Marzano-tomaten / basilicum
Italiaanse gekookte ham / champignons / rucola / parmezaan / snoeptomaat
TONNO
Fior di latte mozzarella / San-Marzano-tomaten / basilicum /taggiasche olijven / tonijn / rode ajuin /

Hoofdgerechten

Vleesgerechten

OSSOBUCHO AGNELLO
Lamsschenkel op traditionele wijze
OSSOBUCHO VITELLO
Kalfsschenkel op traditionele wijze
SCALOPPINE SAL’INBOCCA ALLA ROMANA 
kalfslapjes / salie / rauwe ham
SCALOPPINE VALDOSTANA 
kalfslapjes / champignons / hesp / fontinakaas (in de oven)
SCALOPPINE TRINACRIA 
kalfslapjes / paprika / ajuin / tomatencrème

Visgerechten

GAMBERONI AGLIO & CILIEGINO
gamba’s looksaus/snoeptomaat
GAMBERONI AL FORNO gamba’s gegratineerd in de oven
SCAMPI ALLA DIAVOLA
Scampi / champignons / paprika / tomatensaus pikant
SCAMPI ALL’AGLIO
Scampi / look / hoeveboter / snoeptomaat
SCAMPI ALLA CREMA
Scampi / room / curry
SALMONE 
papillot van zalmfilet op zijn Mediterraans